Pietje Bell Vleuten

Kleinschalige kinderopvang bij u in de buurt
Kinderdagverblijf Pietje Bell is een kleinschalige opvang met een babygroep van 0-2 jaar en een Peutergroep van 2-4 jaar. Het is landelijk gelegen, net buiten het dorp Vleuten, tegen de wijk Vleuterweide aan, naast de Hamtoren.

We werken met vaste pedagogisch medewerksters op een groep, dit geeft continuïteit en een veilig, vertrouwd gevoel voor de kinderen en u als ouders/verzorgers. Op uw verzoek geven we u een persoonlijke rondleiding. Bij een eventuele plaatsing krijgt u tijdens een intakegesprek de mogelijkheid om uw wensen kenbaar te maken en denken we graag flexibel met u mee. Voorafgaand aan de plaatsing spreken we samen met u een wenperiode van twee ochtenden af.

We stimuleren de ontwikkeling van uw kind(eren) door variatie in activiteiten aan te bieden die gericht zijn op de grove motoriek (buiten spelen, voetballen, fietsen) en fijne motoriek (tekenen, plakken, puzzelen), denkvermogen, muziek, dans en gymmen. De locatie van Pietje Bell nodigt uit om met de kinderen de omgeving te ontdekken.

We kunnen lopend (met bolderwagens) bijvoorbeeld naar de kinderboerderij of kasteel de Haar in Haarzuilens. Van elk kind worden de ontwikkelingen geobserveerd en in een dagboek vastgelegd, een mooi document voor later!

Wij vinden het van groot belang dat u met een gerust gevoel naar uw werk, huis of studie kan en verwijzen in ons pedagogisch beleidsplan naar de persoonlijke benadering van elk kind, maar ook dat het onderdeel uitmaakt van een groep, waarin geleerd wordt om rekening met elkaar te houden en waar regels, normen en waarden gelden.

Door de kleinschaligheid proberen we een huiselijke sfeer te benaderen waarbij iedereen elkaar kent en er altijd ruimte is om evt broertjes/zusjes neefjes/nichtjes op de andere groep een kus te brengen!

Heeft u na het lezen en zien van onze website nog vragen? Bel of mail ons gerust!

INFO    TARIEVEN    AANMELDEN

Graag tot ziens bij Pietje Bell of Pietje Puk!

Met vriendelijke groet,
Alma Hensen

Team Pietje Bell

Alma, eigenaresse sinds 1998
en pedagogisch coach

Annuska
werkzaam sinds januari 2022

Sharona

werkzaam sinds januari 2024

Amanda
werkzaam sinds okt. 2019

Lisette

werkzaam sinds november 2023

Lianne
werkzaam sinds jan. 2020

Denise
werkzaam sinds juni 2020

Mandy
werkzaam sinds juli 2024

Emma-Sophie

werkzaam sinds nov. 2023

 

Oudercommissie Pietje Bell

In de oudercommissie zijn ouders uit zowel de baby- als peutergroep vertegenwoordigd.

Kinderdagverblijf Pietje Puk

 

De oudercommissie van Pietje Bell bestaat uit een groep enthousiaste ouders van zowel de baby- als de peutergroep. We vergaderen elk kwartaal en overleggen dan samen met Alma en de personeelsvertegenwoordiger ( 1 van de leidsters) over het reilen en zeilen op de groepen.
De oudercommissie heeft een adviserende rol ten aanzien van het algemeen beleid op het kinderdagverblijf. We denken actief mee over diverse onderwerpen zoals het pedagogisch beleidsplan, de tarieven en de dagindeling op de groep. Naast het meedenken over het beleid, organiseert de oudercommissie ook leuke activiteiten zoals een uitje naar de dierenweide, een zomerborrel en een cadeautje voor de leidsters op de dag van de leidster.

De oudercommissie staat open voor input vanuit de andere ouders. Wil je iets met ons delen, mail ons dan op ouderciepb@hotmail.com. Mocht je geïnteresseerd zijn om je bij de oudercommissie aan te sluiten, dan zien we je reactie graag tegemoet.

Openingstijden

Wij zijn het gehele jaar op werkdagen geopend van 7.30 tot 18.30 uur

Uitgezonderd de zon- en feestdagen.